Voorbereiding op uw eerste trimbeurt bij Trimsalon Inu

Communicatie:
– Communicatie met mijn trimsalon gaat via WhatsApp. Ik ben vaak te druk bezig om de telefoon aan te nemen, en via WhatsApp kunnen we beide reageren         wanneer dit het beste uit komt. Het is ook altijd een fijne manier om gemaakte afspraken terug te lezen. U ontvangt ook een WhatsApp bericht als u hond bijna klaar is. Afspraakbevestigingen krijgt u altijd via de e-mail.

Uw afspraak
– Indien u verhinderd bent voor uw afspraak, dient u deze tenminste 24u van te voren te annuleren. Wanneer u uw afspraak minder dan 24u van te voren annuleert, ben ik genoodzaakt 50% van de trimbeurt in rekening te brengen.
– Uw afspraak missen, dat kan altijd een keer gebeuren. De eerste keer zal ik dit door de vingers zien. Vanaf de tweede keer dat u uw afspraak mist zonder afmelding (no-show), breng ik 100% van de trimbeurt in rekening. 
– Te laat komen. De eerste keer zal ik hier niets voor rekenen, de tweede keer reken ik de helft van de gemiste tijd. Vanaf de derde keer betaald u de volledige gemiste tijd. Komt u 15 minuten te laat? Dan betaald u dus 25% van de uurprijs bovenop de trimprijs. Indien u meer dan 20 minuten te laat bent, kan de afspraak niet doorgaan en wordt 100% van de trimbeurt in rekening gebracht. Als er genoeg tijd is, kan er een tussenbeurt gedaan worden, tegen de kosten van een volledige trimbeurt.
– Op tijd komen geldt ook voor het ophalen. Kom s.v.p. binnen 30 minuten na mijn appje uw hond ophalen, ik heb niet voldoende ruimte om meerdere honden in de trimsalon te hebben. Voor het “oppassen” op uw hond, zal ik ook extra kosten rekenen (tegen de uurprijs van het trimmen).

Enkel op afspraak
– Het is niet wenselijk dat u zonder afspraak naar de trimsalon komt. Het leid mij en de hondjes af van de trimbeurt. Ook voor het knippen van de nagels dient een afspraak gemaakt te worden.
– Kom niet kijken of uw hond al klaar is vóór ik u een berichtje heb gestuurd dat hij/zij klaar is. Dit kan de hond enorm afleiden en hij/zij kan dat wellicht niet netjes meer getrimd worden. Als u nog geen berichtje heeft gehad, is uw hond nog niet klaar.

Uw hond
– Breng uw hond niet met volle maag naar de trimsalon.
– Ook wordt van u verwacht dat u de hond goed heeft uitgelaten vóór de trimbeurt. Mocht uw hond zich toch nog moeten ontlasten, dan is er een hondentoilet bij de trimsalon. Hier hangen zakjes voor de grote beurt en er staat een prullenbakje om dit in te deponeren.
– Laat uw hond aub niet los naar de trimsalon komen. Veel honden vinden de trimbeurt spannend en kunnen ineens wegrennen. We willen natuurlijk geen ongelukken.
– Loopse honden zijn welkom in mijn trimsalon. Omdat ik één op één werk, zal uw loopse teef niet in contact komen met een reu. Wel heb ik graag dat dit even gemeld wordt met het brengen.
– Ik beloon honden in de trimsalon met hondensnoepjes. Indien uw hond dit niet mag hebben, dient u zelf kleine beloninkjes mee te geven die ik uw hond kan geven tijdens het trimmen.
– Voor honden met gedragsproblemen, agressief/bijtgedrag, obesitas, etc. reken ik een hogere uurprijs dan normaal in verband met het gevaarlijke/zwaardere werk.
– Ik scheer NIET korter dan op 1 cm (10mm opzetkam). Als u uw hondje korter getrimd wilt hebben, dient u een andere salon te zoeken.
Indien de vacht van uw hond dusdanig vervilt is dat er geen andere optie is dan volledig kaal scheren (korter dan 10mm), reken ik hier €20,- extra voor (voor slijtage aan mijn materiaal).
– Ik scheer ook geen DUBBELE vachten, zoals Husky’s, Akitas, Keeshonden, Golden Retrievers, etc. Dwergkezen worden ook niet in het “boo-model” geknipt.
Indien de vacht van uw hond (met dubbele vacht) dusdanig vervilt is dat er geen andere optie is dan volledig kaal scheren, reken ik hier naast de “extra zwaar werk”-uurprijs, €20,- extra voor (voor slijtage aan mijn materiaal). Husky’s, Akitas, Keeshonden, Golden Retrievers, etc. worden uiteraard wel aangenomen in mijn trimsalon en worden behandeld met de was en blaasmethode, om de rui te verminderen.
– Ik neem geen katten en ruwharige plukhonden (Jack Russel, Teckel, Cairn Terriër, etc.) aan.

Schade
– Een ongelukje zit in een klein hoekje. Een hond maakt soms een onverwachte beweging en met scherp materiaal (scharen/tondeuses) komt het wel eens voor dat een hond gewond raakt. Gelukkig is dit zelden ernstig. Kleine wondjes zullen door mij verzorgd worden en eventueel gemaakte dierenartskosten zijn dan voor mijn rekening.
– Anderzijds kan uw hond ook schade aan mij toebrengen. Vanzelfsprekend zijn hierbij gemaakte kosten voor u als eigenaar. Denk hierbij ook aan gemiste inkomsten doordat ik tijdelijk niet kan werken. Controleer daarom even of uw huisdier onder uw verzekering valt, om te voorkomen dat de kosten voor u hierdoor hoog oplopen. En waarschuw mij altijd vooraf als uw hond een bijtrisico is.

Algemene voorwaarden en privacy wet
– Onze algemene voorwaarden en privacy policy vind u op de homepage.